2014. január 21., kedd

Akkor kezdjük el!

           Azt gondolom Magyarország egy csodálatos ország, nagyszerű adottságokkal. Igaz nincsen igazi tengerpartunk, nincsenek több ezer méteres hegyeink, nincsenek narancsligetek - bár némelyek szerint vannak, sőt nem is kicsik - és kókuszpálmák, nincsenek szikrázóan kristálytiszta hegyi patakjaink - bár voltak egykor,de sikerült elveszíteni - és csak sorolják, sorolják, hogy mi nincsen ebben a kis országban. 
           Ez mind igaz, de azért itt nem áll meg az élet, mert vannak gyönyörű hegyeink ha nem is túl nagyok, de azért sokan megizzadnának mire feljutnának a tetejükre, vannak "tengereink" igaz átlátni a túlsó partra, de legalább nem csípi a szánkat a sós víz, ha beleugrunk, vannak gyönyörű gyümölcsös kertjeink, aranysárgán rengő búzamezőink, hihetetlenül lila levendula földjeink, élénk sárga színben tündöklő repcemezők és csak sorolhatnánk és sorolhatnánk hogy mennyi mindenünk van még. 
         Szóval hogy is állunk azzal a klasszikus félig töltött pohárral? Félig telve van , vagy félig üres? A siránkozók csak a hiányt látják, míg azok akik közé én is sorolom magamat a lehetőséget, hogy a rendelkezésre álló vízzel csillapítsam a szomjamat. 
            A blog ezennel elindul és a cél, hogy az ország egyre nagyobb részéről bizonyítsuk be, hogy érdemes felfedezni, érdemes kirándulni, van mire rácsodálkozni, akár egy fűszálon gyöngyöző vízcseppben meglátva a kék égen átszaladó felhőket.
           Ízelítőnek egy kis összefoglaló amit a barátaim készítettek néhány szép helyről különleges nézőpontból :)

Szép napot és jó kirándulásokat!

Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése